Activiteit aanmelden

Elke organisatie die iets met campers en camperen heeft, kan een activiteit aanmelden voor het Nationaal Camperweekend. Aan de activiteiten is een beperkt aantal voorwaarden verbonden: De activiteit is direct gerelateerd aan camperen, campers of kamperen; De activiteit is ‘speciaal’ voor het Nationaal Camperweekend opgezet; Tijdens de activiteit is voor alle deelnemers/bezoekers duidelijk dat de activiteit gerelateerd is aan het Nationaal Camperweekend doormiddel van logovermelding op de uitingen van de organisatie.

Ook tijdens de promotie-/werving van de activiteit is de verbinding met het Nationaal Camperweekend voor alle doelgroepen duidelijk. Digitaal materiaal is beschikbaar op de website van het Nationaal Camperweekend. De activiteit is zoveel mogelijk ‘openbaar’ en toegankelijk voor een breed publiek.

Van een unieke winkelactie tot een toertocht en van een camperfestival tot een ruilbeurs …. alles is mogelijk. Het belangrijkste is dat camperaars in Nederland samen de opening van het camperseizoen vieren.

Meld je activiteit onderstaand aan. Het aanmelden van een activiteit kost slechts 8,95 als bijdrage in de administratiekosten. Daarvoor ontvangt u alle digitale promotiematerialen (direct toe te passen of op te nemen in drukwerk en media), de perskit en de mogelijkheid om aanvullende materialen te bestellen (zonder jaartal) om de activiteit extra onder de aandacht te brengen. Na goedkeuring van uw aanmelding, kunt u direct aan de slag met de promotie.

Activiteit
Uw gegevens

De bedrijfsgegevens zijn enkel voor administratieve doeleinden. Deze zullen niet zichtbaar op de website zijn.