Over ons

Het Nationale Camperweekend is een initiatief van enthousiaste camperaars, gesteund door bedrijven en instellingen uit de markt.

Steeds meer mensen hebben of huren een bestaande of nieuwe camper en ontdekken de unieke vrijheid die een camper biedt.

Reizen met een camper is een van de meest fantastische manieren om de wereld te verkennen! Of je nu een weekendje weg wilt, een lange roadtrip plant, of gewoon op zoek bent naar avontuur, een camper biedt de perfecte manier om te reizen. Het is niet alleen een geweldige manier om te ontsnappen aan de dagelijkse routine en de vrijheid te ervaren, maar het biedt ook de mogelijkheid om unieke bestemmingen te verkennen die je anders misschien zou missen.

Met een camper heb je alles wat je nodig hebt bij de hand: een comfortabele slaapplaats, een keuken om heerlijke maaltijden te bereiden, en zelfs een badkamer voor het ultieme comfort. Bovendien kun je op elk moment van de dag de mooiste plekjes opzoeken en jezelf omringen met de natuur.

Of je nu naar de bergen, de zee, de stad of de woestijn gaat, een camper geeft je de vrijheid om te gaan waar je wilt en te doen wat je wilt. Het is een avontuurlijke en onvergetelijke manier van reizen, die je de mooiste herinneringen zal opleveren. Dus pak je spullen en ga op avontuur met een camper!

Wilt u als organisatie meedoen met het Nationale Camperweekend? Neem dan contact op met de organisatie.

Nationaal Camper Weekend