Partners

De bedoeling van het Nationaal Camperweekend is dat het een feestelijke opening is van het camperseizoen door en voor camperaars. De organisatie van het Nationaal Camperweekend wil daarbij een ‘zelforganiserend event’ neerzetten zodat de kosten beperkt zijn, de toegangsdrempels om deel te nemen laag en het feest groot.

Voor elke camperorganisatie en elke organisatie die daaraan gerelateerd is, is het mogelijk om tegen administratiekosten een activiteit aan te melden en zo bij te dragen aan het Nationaal Camperweekend. Aan het aanmelden van een activiteit is een beperkt aantal voorwaarden verbonden. Deze kun je hier downloaden.

Organisaties kunnen ook partner worden. Dit zijn een aantal voorbeelden van partnerships zoals deze door het Nationaal Camperweekend worden aangeboden:

  • Hoofd-, zilveren of bronzen eventpartner: organisaties die hun naam en publiek aan het event verbinden;
  • Activiteitenpartners tijdens de Nationale Campermarkt d.m.v. workshops, demonstraties en stands;
  • Mediapartners die het event onder een groot publiek bekend willen maken.

Wil je met jouw organisatie een bijdrage leveren aan het Nationaal Camperweekend én daarmee een waardevol bereik hebben onder duizenden Nederlandse camperaars? Neem contact op met Stephan Beelen om de mogelijkheden te bespreken.

Hoofdsponsor

Tweedehands Camper
NKC

Zilver Deelnemers

Campermakelaar.nl

Brons Deelnemers

WIL JE MET JE ORGANISATIE PARTNER ZIJN?

Het Nationaal Camperweekend wordt mogelijk gemaakt door NKC en Tweedehandscamper.nl. Maar, het is ook voor andere ‘sponsoren’ mogelijk om partner te zijn. Daarmee biedt het Nationaal Camperweekend je organisatie een groot bereik onder Nederlandse camperaars.

Belangrijk is wel dat je aanbod als partner goed aansluit op camperaars en dat je een waardevolle bijdrage levert aan het Nationaal Camperweekend. Neem contact op met Stephan Beelen om de mogelijkheden door te spreken.

Nationaal Camper Weekend